DFDD

his hair är företaget
som uppfann smp!

med 23 kliniker över hela världen är vi ledande aktörer.
Självklart ska du välja det bästa!

Lider du av Håravfall? Eller är du tunnhårig? Ofta har man alldeles för lite hår för att kunna utföra en hårtransplantation. SMP är en Icke Kirurgisk & 100 % säker behandling som anpassas efter kundens förutsättningar samt önskemål. 

BEHANDLING

SMP® erbjuder en lösning för män som lider av allmänt håravfall, olika former av Alopecia eller de som har fått ärr av en hårtransplantation. Av de lösningar som finns är få så omedelbara, permanenta, realistiska, problemfria och kostnadseffektiva som SMP® tekniken.

VAD ÄR SMP® BEHANDLING FÖR MÄN?
SMP® (Scalp Micro Pigmentation) är en mycket detaljerad process som skapar en otroligt naturlig simulering av hårstrån. Vår avancerade behandling görs oftast över 2-3 sessioner fördelade på ungefär en veckas mellanrum för att skapa det som många nu kallar den ultimata moderna lösningen för håravfall.
För personer som lider av vanligt håravfall eller Alopecia erbjuder SMP ® en effektiv kosmetisk lösning. Korrekt tillämpning av SMP® tekniken resulterar i en rakad och naturlig look, oavsett hur ditt håravfall ser ut. Även kunder som är helt skalliga kan få en naturlig frisyr igen. SMP® tekniken innebär ingen operation, ingen ärrbildning och inget löshår.
Det kräver väldigt lite underhåll även om många av våra kunder återvänder till vår klinik efter behandling för att göra en touch up. Våra konsultationer och behandlingar backas upp av vår kunskap och erfarenhet av Scalp micropigmentation processen.

VAD KAN SMP® GÖRA FÖR DIG?
SMP® tekniken har hjälpt tusentals män världen över för att uppnå ett ungdomligt, modernt utseende, oavsett av deras håravfall.
SMP® kan:
- Skapa en illusion av fylligare, tjockare hår
- Återskapa en naturlig, mer ungdomlig hårlinje
- Permanent kamouflera svår eller återkommande Alopecia
- Kamouflera ärr från STRIP eller FUE operation
- Ge befintlig hårtransplantation ytterligare täthet

VILKA RESULTAT KAN MAN FÖRVÄNTA SIG AV SMP®?
Denna webbplats har ett galleri och ett videobibliotek. Här kommer du att kunna se resultaten baserade på alla hudtyper inklusive: blek, ljus, mörk, latino, Asiatisk, afrikansk och afro-Karibisk.
Oavsett dina förutsättningar eller önskade resultat är vårt mål att uppfylla dina individuella förväntningar på bästa sätt.
Vi är perfektionister när det gäller att hitta lösningar för håravfall.
Vi hjälper dig med att uppnå en naturlig och modern stil som passar dig.
Vi erbjuder dig EN RIKTIG livsstilsförändring.
Många av våra kunder har en sak gemensamt, kommer till oss efter år av känslor som otillräckliga, oattraktiva samt gamla i förtid. Vi har behandlat kunder som förlorat allt sitt hår när de var i tjugoårsåldern. Människor som har varit offer för förlöjligande, använt toppik för att dölja sitt håravfall och haft låg självkänsla när de borde ha njutit av de bästa åren i sitt liv.
Vi har behandlat män som har tillbringat tusentals kronor på piller som skall hjälpa mot håravfall men istället drabbas av biverkningar som exempelvis erektionsproblem och dålig sexlust. Några av våra kunder kommer till oss desperata därför de tidigare har försökt med allt för att reda ut sina problem med håravfall.

Varje misslyckat försök för att hitta en lösning på håravfallet skapar en ond cirkel av oro och lågt förtroende. Det är inte konstigt att våra kunder uttrycker en viss skepsis när de kommer till oss för sin första konsultation. Därför tror vi att det är viktigt att få chansen att möta de som redan gjort behandlingen och att få se bevis på att vår teknik levererar det som vi lovar.

Den rakade looken är accepterad i alla sociala sammanhang och i näringslivet. I dagens samhälle är den rakade looken en av världens mest populära frisyr. Med mängder av kändisar som tex Wentworth Miller, Jason Statham och Vin Diesel, den tidlösa stilen är mer populär nu än någonsin.

SMP® har fullt stöd av kändisfrisören och stilikonen Adee Phelan som också har sitt hår mycket kort.
Om du någonsin har haft turen att uppleva en händelse i ditt liv som har gjort dig lycklig så skulle du förmodligen uppskatta att återfå ditt hår med hjälp av SMP. Vi försöker hålla kontakten med våra tidigare kunder av många skäl, dels för att vi upplever en stor tillfredsställelse av att veta hur vår teknik förbättrat människors liv.

Det är oerhört vanligt att våra kunder rapporterar att de har gjort många positiva förändringar efter behandlingen på grund av en förbättrad självbild. De flesta förändringar som våra kunder rapporterar efter ha genomgått SMP är:
- Börjar gå på gym eller tränar oftare
- Att sluta röka
- Köpa nya kläder, bli mer intresserad av stil och mode
- Anstränga sig mer i sina relationer
- Bli mer social, skaffat nya vänner och känna sig mer respekterad av människor
- Göra framsteg i sin karriär

ÄR SMP® RÄTT LÖSNING FÖR DIG?
Om du lider av håravfall och har beslutat att vidta åtgärder finns det ett stort utbud av lösningar. Majoriteten av våra kunder har provat ett antal av dessa lösningar innan de kontaktar oss, men är fortfarande missnöjda med det resultat de uppnått.
Vi tror att vår SMP® behandling för män, erbjuder en lösning som bör allvarligt övervägas istället för andra alternativ som tex hårtransplantation.
När du väljer en lösning för ditt håravfall är det bara du som kan bestämma vad som är det rätta alternativet för dig. Tänk på underhållsåtaganden, hur det kan påverka din livsstil, vilken typ av ingrepp som du är villig att genomgå och naturligtvis kostnaden innan du bestämmer dig, ditt beslut är något du kommer att få leva med.

SMP är en mycket avancerad, modern behandling för män med håravfall som skapar en illusion av rakat hår. Illusionen är så realistisk att du faktiskt tror att du har hår och det gör alla andra med. Ta chansen att få den behandling stilikoner och kändisar kallar ”Nästa manliga hårbehandling som alla måste ha”.

Olivedalsgatan 15 413 10 Göteborg